Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

Oddílové přebory 2024

V neděli 21. května 2024 se koná tradiční oddílový přebor ve staré tělocvičně ZŠ Kamenice. Začínáme v 9:00 slavnostním nástupem dětí závodících v dopoledním bloku. Předpokládaný konec je v 16:00. Podrobný rozpis kategorií bude upřesněn před závody.

Závodit bude přibližně 60 dětí od přípravky až po starší žákyně. Mladší děti předvedou sestavy na čtyřech nářadích, starší poměří své síly ve výkonech v TeamGymových disciplínách.

Srdečně tímto zveme nejen rodiče, ale také babičky, dědečky, strýčky, tetičky, kamarády našich cvičenců a také ty z řad veřejnosti, kteří mají o gymnastiku zájem. Návštěvu akce můžeme také doporučit zájemcům o místo v oddílu pro své děti. Uvidí, jak pracujeme a že je gymnastika a TeamGym krásným sportem pro dívky i chlapce.

Akce se koná za podpory Obce Kamenice, které tímto děkujeme.

Rádi bychom zachovali tradici, kdy neodměňujeme jen první tři místa, ale každý závodník si za svůj výkon a snahu něco odnese.

V minulých letech se nám díky vaší úžasné pomoci sešlo mnoho krásných cen.
Chceme proto i letos moc poprosit ty z vás, kteří by mohli něco věnovat. Za jakékoliv drobnosti, které by mohly posloužit jako ceny (např. propisky, klíčenky, reklamní předměty) budeme velmi vděční.